Er is genoeg te doen en beleven voor jong en oud op zaterdag 27 april. Hieronder hebben we wat activiteiten op een rijtje gezet.

Goochelshows en ballonnenclown

Tussen 10.30 en 14.30 uur loopt ballonnenclown Silly rond. Zij kan de mooiste creaties maken van ballonnen. Wil je een vlinder, hond of giraffe mee naar huis? Silly maakt in een handomdraai van een ballon de mooiste dieren en figuren.

Houd je van goochelen? Clown Silly ook! Ze houdt daarom drie keer een goochelshow op het kinderplein. Verbaas je over de trucs en magie.

Om 11.00 uur, 12.30 uur en om 13.30 uur ben je van harte welkom bij de (gratis) goochelshows!

Schminken en glittertattoo’s

Wat wil jij worden? Misschien een stoere leeuw of een mooie prinses? Op het kinderplein kun je je gratis laten schminken van 11.00 uur tot 14.00 uur. Vind je een glittertattoo leuker? Dan kun je die daar ook laten zetten.

Zweefballenspel

De ballen zweven op de wind die constant uit de kegels blaast. Lukt het jou om de bal van de ene kegel naar de andere kegel over te brengen, zonder de bal aan te raken en aan het einde in de mand te blazen? Natuurlijk mag de bal niet vallen! Wie als eerste de bal in de mand heeft, heeft gewonnen. Van 11.00 uur tot 15.00 uur kun je dit leuke spel komen spelen op het kinderplein voor € 0,50 óf twee blauwe munten.

Muziekoptreden Kompakt

Kompakt is een driemansformatie met toetsen, gitaar en drums. Ze spelen muziek voor alle leeftijden. Het repertoire is breed: van smartlap tot dance classic en van polonaisemuziek tot disconummers. Van 15.00 uur tot 18.30 uur treden ze op op het podium op het dorpsplein.

Met hun driestemmige zangpartijen zorgen ze ervoor dat er voor ieder wat wils is op Koningsdag. Dat wordt een gezellige middag dansen op het dorpsplein in Zevenhuizen!