Coördinator van de kraamverhuur gezocht

Wil jij je handen uit de mouwen steken voor het feest op Koningsdag in Zevenhuizen? Dat is heel fijn, want het organisatieteam van Koningsdag, Stichting Oranje Zevenhuizen, heeft op dit moment een krappe bezetting. Wij zoeken iemand die kan helpen bij de kraamverhuur. Op Koningsdag is er naast de kleedjesmarkt voor kinderen ook plek voor kramen van ondernemers. Het zorgt voor veel sfeer in de Dorpsstraat en een leuk aanbod naast de vrijmarkt.

Wat ga je doen?
De coördinator van de kraamverhuur heeft een aantal taken voorafgaand aan Koningsdag. Hij of zij benadert de mogelijke kraamhouders, maakt een indeling voor de kramen en zorgt er daarbij voor dat de kraamhouders op hun plek de benodigde voorzieningen (zoals stroom) krijgen. Bovendien zorgt hij/zij ervoor dat de kraamhouders hun kraam betalen. Op de avond voor Koningsdag doet hij/zij voorbereidingen voor de opbouw en op de dag zelf, geeft de coördinator kraamverhuur aan waar de kramen moeten staan en welke kraam van welke kraamhouder is. Hij of zij is aanspreekpunt voor de kraamhouders.

Wie zoeken wij?
Je hoeft geen ervaring te hebben met een dergelijke functie, want we leren je hoe het werkt. Het is handig als je met de computer kunt werken, omdat de bestellingen voor de kramen via onze website binnenkomen en verwerkt moeten worden. Wij zoeken iemand die in het voortraject in april ongeveer 5 uur per week kan besteden, 26 april kan helpen in de avond en op Koningsdag zelf, donderdag 27 april (dit valt in de Meivakantie) in de ochtend beschikbaar is.

Andere hulp

Wil je liever af en toe een handje helpen met allerlei werkzaamheden, dan komen we ook graag met jou in contact. Zo kan je bijvoorbeeld op Koningsdag allerlei hand- en spandiensten verrichten, helpen in de Oranjekraam, kinderspelletjes begeleiden of juist in het voortraject een bijdrage leveren. Ook scholieren die op zoek zijn naar een maatschappelijke stage, kunnen zich aanmelden. Voor hen hebben we altijd een plaatsje. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen via het contact formulier.