Koningsdag 2021, saamhorigheid

Koningsdag kan ook dit jaar niet doorgaan zoals we in Zevenhuizen gewend waren, vanwege corona. Hangt u wel de vlag uit? Dan zorgen we er samen voor dat het toch een vrolijk gezicht is. Saamhorigheid is niet voor niks het thema van Koningsdag, dit jaar.

Landelijk programma

De oranjebond heeft Koningsdag 2021 uitgeroepen tot een soort buitenspeeldag. Onder het mom van #Oranjebuiten roepen we daarom alle kinderen op om 27 april van 10.00 tot 11.00 uur buiten te gaan spelen. eerder of laten mag natuurlijk ook 😉 Kijk hier voor leuke speeltips.

Om iets voor 10.00 uur zullen overal in Nederland de kerkklokken luiden als teken van verbinding. Daarop volgt het spelen van het Wilhelmus door beiaardiers en vragen we iedereen om thuis, in de voordeur, op het balkon, of in de tuin mee te zingen met het volkslied.

De Koninklijke familie gaat dit jaar naar Eindhoven. Daar is een programma samengesteld dat vanuit een studio in alle huiskamers te zien kan zijn. Kijk op de website voor meer informatie: koningsdageindhoven.nl.

Terugblik Koningsdag 2019

Het laatste Koningsdagsfeest in Zevenhuizen was op zaterdag 27 april 2019.
Klik verder om foto’s van de dag te zien.