Huur online een kraam voor Koningsdag!

Huur/bestel via de webwinkel een kraam voor Koningsdag. Een kraam is 3 meter lang en kost 35 euro per stuk. Kies je plekje op de kaart en bestel de kraam via de website. Betaal eenvoudig met iDeal. Je ontvangt digitaal de deelnamebevestiging.

Wil je liever met een kleedje op de grond (gratis) deelnemen aan de vrijmarkt? Dat kan kijk hier waar dat langs de Dorpsstraat kan!

Je kan meerdere kramen in 1 bestelling plaatsen, ook bijvoorbeeld wanneer je een aantal kramen naast elkaar wilt. Handig als je met familie of vrienden bij elkaar wilt staan!

Autovrij / Verkooptijden Koningsdag

Vanaf 8.30 tot 19.15 uur is de Dorpsstraat/evenemententerrein autovrij en parkeren naast de kraam is niet mogelijk. Parkeer je auto buiten het evenemententerrein.

Wanneer je veel spullen te lossen hebt, kom dan vroeg naar Zevenhuizen.

Opbouwen kan vanaf 7.00 uur in de ochtend. Vanaf 8.30 uur moeten alle auto’s, aanhangwagens etc uit de Dorpsstraat weg zijn. Het feest duurt tot 19.00 uur, vanaf 19.15 uur is de Dorpsstraat weer toegankelijk voor autoverkeer.

Hoe werkt het?

Op de kaart kun je zien op welke plekken het mogelijk is om online een kraam te huren. Het is het stukje Dorpsstraat tussen het dorpsplein en de supermarkt Jumbo. Het is afgezet voor verkeer en er is hier ook genoeg ruimte voor een gezellige drukte.

Kraam nummers

De kramen op de kaart zijn genummerd en komen overeen met beschikbare nummers in de webshop. Is een kraam verhuurd, dan vervalt deze optie in de webwinkel. Kies je plekje op de kaart en bestel de kraam via de webwinkel.

Overzichtskaart met kramen

Kramen die je kunt huren zijn genummerd. De nummers komen overeen met de kraamnummers in de webwinkel. De plek geeft een indicatie van waar je kraam staat. Soms moeten we op de dag zelf een beetje schuiven ivm beschikbare ruimte/opkomst.

Kraam nummers Rode lijn

In de richting van de Burgemeester Boerstraat naar de Jumbo in de rode lijn zijn kraam nummers 1 tot en met 9 opgesteld.

Kraam nummers Blauwe lijn

In de richting van de Jumbo naar Burgemeester Boerstraat in de blauwe lijn zijn kraam nummers 10 tot en met 19 opgesteld.

Bestel en betaal met iDeal

Betaal eenvoudig met iDeal met betaal provider Mollie en je bent verzekerd van een kraam!

Vragen of onduidelijkheden? Gebruik het contact formulier om vragen te stellen.

Algemene voorwaarden
Bestel, betaal en neem je deel aan het Koningsdag Evenement in Zevenhuizen, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees de algemene voorwaarden voordat je een kraam bestelt of deelneemt aan het evenement.

Op = Op!