Huur online een kraam voor Koningsdag in Zevenhuizen!

Huur/bestel via de webwinkel een kraam voor Koningsdag. Een kraam is 4 meter lang en de verkoopprijzen zijn inclusief btw. Kies je plekje op de kaart en bestel de kraam via de website. Betaal eenvoudig met iDeal. Je ontvangt digitaal de deelnamebevestiging.

Kinderen mogen met een kleedje op de grond (gratis) deelnemen aan de vrijmarkt. Kijk hier waar dat langs de Dorpsstraat kan!

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies je plekje op de kaart (hieronder) en bestel de kraam via de webwinkel. Het icoontje op de kaart heeft een nummer. Klik je op het icoontje, dan verschijnt links een venster ook met het kraamnummer.

Stap 2: Kijk in de webwinkel of het kraamnummer nog beschikbaar is. Is het nummer in de webwinkel niet zichtbaar, dan is deze kraam al verhuurd. Je kan meerdere kramen in 1 bestelling plaatsen, ook bijvoorbeeld wanneer je een aantal kramen naast elkaar wilt. Handig als je met familie of vrienden bij elkaar wilt staan!

Stap 3: Bestel en betaal eenvoudig met iDeal via betaalprovider Mollie en je bent verzekerd van een kraam!

Overzichtskaart met kramen

Autovrij / Verkooptijden Koningsdag

Vanaf 8.30 tot 19.15 uur is de Dorpsstraat/evenemententerrein autovrij en parkeren naast de kraam is niet mogelijk. Parkeer je auto buiten het evenemententerrein.

Wanneer je veel spullen te lossen hebt, kom dan vroeg naar Zevenhuizen.

Opbouwen kan vanaf 7.00 uur in de ochtend. Vanaf 8.30 uur moeten alle auto’s, aanhangwagens etc. uit de Dorpsstraat weg zijn. Het feest duurt tot 19.00 uur, vanaf 19.15 uur is de Dorpsstraat weer toegankelijk voor autoverkeer.

Afgezet gebied langs de Dorpsstraat

Op de kaart kun je zien op welke plekken het mogelijk is om online een kraam te huren. Het is het stukje Dorpsstraat tussen het dorpsplein en Voorbrood Meubelen. Het is afgezet voor verkeer en er is hier genoeg ruimte voor een gezellige drukte.

Vragen?

Vragen of onduidelijkheden? Gebruik het contact formulier om vragen te stellen.

Algemene voorwaarden
Bestel en betaal je voor een of meerdere kramen, dan neem je deel aan het Koningsdag Evenement in Zevenhuizen. Ook ga je dan akkoord met de algemene voorwaarden. Lees de algemene voorwaarden voordat je een kraam bestelt of deelneemt aan het evenement.

Op = Op!