Vrienden 2020

Bedrijven die ons in 2020 steunen: Hartelijk dank voor uw bijdrage aan Oranje Zevenhuizen!


Klein Zuid BVH. van Vliet Holding BV


Diëtistenpraktijk Vitalizé

Kapsalon La Sorella

Boomkwekerij/Loonbedrijf A.M Versluis

Gastouder Jacqueline Meijer

Kleinood Goudsmids-atelier 

Pigmans Tweewielers

Chicken & Meat Grillhouse

Heemskerk Orchids BV


Verenigingen, organisaties  en bedrijven waarmee we samenwerken:

 • Bike Totaal Boode Zevenhuizen
 • Tennisclub Zevenhuizen
 • Team Zeparo
 • De Kleine Trompetter
 • Afslag 9
 • Obs ‘t Reigerbos
 • De Eendragt

… en alle anderen die op enigerlei wijze bijdragen! Dank!


Zonder vrienden géén Koningsdag!

Daarom zijn wij de Vrienden van Oranje Zevenhuizen bijzonder dankbaar voor hun steun, in welke vorm dan ook!

We hebben een leuke lampionnenoptocht gehad en nu zijn de voorbereidingen voor Koningsdag in Zevenhuizen met leuke festiviteiten rondom de verjaardag van Zijne Majesteit weer in volle gang. De activiteiten rondom Koningsdag in de kern van Zevenhuizen worden de komende maanden verder uitgewerkt. Ook pakken we dit jaar met Bevrijdingsdag uit; 75 jaar Vrijheid is wel reden voor een feest!

De organisatie van deze evenementen is niet mogelijk zonder de steun van de vrijwilligers, maar ook de vele sponsoren uit Zevenhuizen en omstreken maken dit mogelijk! Wij vragen daarom (opnieuw) uw steun als sponsor in de vorm van een financiële bijdrage om ook in 2020 weer een leuke Koningsdag en Bevrijdingsdag te organiseren voor jong én oud.

Doe mee!

We hebben de opzet van sponsoring gelijk gehouden als vorig jaar, want dat is goed bevallen. We hebben de volgende sponsorpakketten:

U maakt uw bijdrage voor 6 maart 2020 over op rekeningnummer NL51 RABO 0147 4502 92 te name van Stichting Oranje Zevenhuizen, onder vermelding van Vriend Oranje 2020, de naam van het sponsorpakket dat u kiest en uw bedrijfsnaam.
Na ontvangst van uw bijdrage sturen wij u een btw-factuur voor uw financiële administratie.

Vragen?

Of meld u aan als vriend!

  Exposure

  Graag maken wij ruimte vrij voor onze vrienden in het programmaboekje dat huis-aan-huis wordt verspreid in Zevenhuizen. Ook op onze website, FaceBookpagina en de poster van Koningsdag kan uw logo komen!

  Aanleverinformatie

  Wanneer u een sponsorpakket heeft gekozen met vermelding van uw logo of het verwerken van uw advertentie in ons programmaboekje voor Koningsdag/Bevrijdingsdag, stuur het materiaal dan voor 6 maart 2020 naar ons toe. Stuur uw materiaal aub naar pr@oranjezevenhuizen.nl.
  Dit zijn de aanleverspecificaties per sponsorpakket: